Avocat Arestare Iași: Victor Axinte – Soluții Juridice Personalizate pentru Libertatea Dumneavoastră

Căutați un avocat pentru arestare preventivă în Iași sau în alte orașe din România? Nu intrați în panică! Cabinetul de Avocat Victor Axinte din Iași vă poate ajuta să obțineți înlocuirea arestării preventive cu o măsură mai puțin restrictivă, precum arestul la domiciliu, controlul judiciar sau controlul judiciar pe cauțiune.

Ați fost pus sub control judiciar? Nu vă resemnați! Cabinetul nostru vă poate ajuta să contestați această măsură restrictivă și să obțineți o soluție ce presupune cercetarea sau judecarea dumneavoastră în stare de libertate.

Experiență vastă și rezultate concrete:

 • Peste 10 ani de experiență în domeniul penal, cu numeroase succese în obținerea eliberării clienților din arestul preventiv, obținând numeroase soluții de înlocuire sau revocare a măsurilor preventive.
 • Cunoștințe aprofundate ale legislației penale și procedurii penale.
 • Abordare strategică și personalizată a fiecărui caz, adaptată la circumstanțele specifice ale clientului.
 • Reprezentare fermă și dedicată în fața instanțelor de judecată.

Servicii oferite:

 • Analiza detaliată a dosarului și identificarea posibilităților de înlocuire a arestării preventive.
 • Pregătirea și depunerea cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive.
 • Reprezentarea clientului la termenele de judecată din cadrul procedurii de prelungire, menținere sau înlocuire a arestării preventive sau a arestării la domiciliu.
 • Susținerea pledoariei în fața instanței de judecată, argumentând necesitatea revocării sau înlocuirii măsurii preventive sub efectul căreia vă aflați.
 • Asistență juridică pe tot parcursul procedurilor penale desfășurate împotriva dumneavoastră.

De ce să alegeți avocatul Victor Axinte?

 • Profesionalism și dedicare: Suntem dedicați obținerii celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.
 • Comunicare transparentă: Vă vom informa permanent cu privire la evoluția dosarului dumneavoastră și vă vom oferi explicații clare și concise.
 • Onorariu transparent: Onorariul nostru este stabilit în mod transparent și corect, în funcție de complexitatea dosarului.
 • Disponibilitate 24/7: Suntem disponibili la orice oră pentru a vă oferi asistență juridică de urgență.

Întrebări frecvente:

Pot angaja un avocat pentru o persoană apropiată (rudă/prieten) care a fost arestată?

Potrivit dispozițiilor art. 121 alin. 6 din Statutul profesiei de avocat În cazul în care avocatul și clientul convin, o terță persoană poate fi beneficiarul serviciilor avocațiale stabilite prin contract, dacă terțul acceptă, chiar și tacit, încheierea contractului în astfel de condiții. Astfel, puteți încheia contract de asistență juridică în interesul oricărei terțe persoane în condițiile în care aceasta acceptă să fie asistată/reprezentată de avocatul angajat de dumneavoastră.

Cum pot lua legătura cu o persoană arestată preventiv? Poate avocatul să viziteze o persoană în arest?

Persoanele private de liberate (fie că se află în stare de reținere, arestare preventivă sau execută pedepse privative de libertate) au dreptul de a primi vizite (în faza de urmărire penală doar cu aprobarea procurorului care efectuează urmărirea penală) în condițiile Legii nr. 254/2013 și beneficiază de spațiul și facilitățile necesare asigurării dreptului la asistență juridică.

Consultarea cu avocatul se face cu respectarea confidențialității raporturilor avocat-client, care nu poate forma obiectul supravegherii tehnice potrivit art. 139 CPP decât dacă există date că avocatul săvârşeşte ori pregăteşte săvârşirea unei infracţiuni dintre cele prevăzute la alin. (2). Dacă pe parcursul sau după executarea măsurii rezultă că activităţile de supraveghere tehnică au vizat şi raporturile dintre avocat şi suspectul ori inculpatul pe care acesta îl apără, probele obţinute nu pot fi folosite în cadrul niciunui proces penal, urmând a fi distruse, de îndată, de către procuror.