Ați fost acuzat de contrabandă? Alegeți asistență juridică de top în Iași!

Cabinetul de Avocat Victor Axinte oferă o gamă completă de servicii juridice specializate pentru persoanele acuzate de contrabandă în Iași și în toată țara. Cu o experiență vastă în domeniul penal, avocatul Victor Axinte vă poate ghida prin complexitatea procedurilor legale și vă poate reprezenta cu profesionalism și dedicare pentru a obține cele mai favorabile rezultate în dosarul dumneavoastră.

De asemenea, vă putem asista în invocarea cu succes deciziilor Curții Constituționale a României prin care a fost dezincriminată temporar infracțiunea de contrabandă în formă asimilată (deținerea, cumpărarea sau vânzarea de țigarete de contrabandă).

De ce să alegeți Cabinetul de Avocat Victor Axinte:

  • Experiență vastă: Avocatul Victor Axinte are o experiență bogată în soluționarea cu succes a dosarelor de contrabandă, oferind consultanță juridică și reprezentare în fața tuturor organelor de urmărire penală și instanțelor de judecată.
  • Profesionalism și dedicare: Echipa noastră este dedicată obținerii celor mai bune rezultate pentru clienții noștri, oferind o abordare personalizată fiecărui caz și o comunicare transparentă pe tot parcursul procesului penal.
  • Confidențialitate: Respectăm cu strictețe confidențialitatea informațiilor și documentelor primite de la clienții noștri, asigurând un mediu sigur și discret pentru colaborare.

Serviciile noastre:

  • Consultanță juridică: Oferim consultanță și asistență juridică specializată în domeniul contrabandei, analizând detaliile specifice ale cazului dumneavoastră și oferindu-vă soluții juridice eficiente.
  • Reprezentare în fața organelor de urmărire penală: Avocatul Victor Axinte vă poate reprezenta în fața poliției, parchetului și altor organe de urmărire penală, asigurând respectarea drepturilor dumneavoastră și formulând apărări solide.
  • Reprezentare în instanță: Cabinetul nostru vă poate reprezenta cu profesionalism în fața tuturor instanțelor de judecată, pledând pentru achitarea dumneavoastră sau pentru obținerea unei pedepse minime, în funcție de circumstanțele cauzei.
  • Redactare de cereri și plângeri: Asigurăm redactarea profesională a cererilor, plângerilor și a altor documente necesare în dosarul dumneavoastră penal.